Badkamer ideeën

Tips voor een luxe tuindesign: met spa!

Geplaatst op

Voor veel mensen is de tuin een heerlijke buitenruimte waarin ze in het zomerseizoen graag zitten met familie en vrienden. Er zijn allerlei leuke designs mogelijk waarmee jij de tuin extra luxe kunt inrichten. In deze blog geven we je een aantal tips mee over wat je kunt doen in de tuin. Lees daarom snel verder en geef er een creatieve draai aan!

Een buitendouche en zwembad 

Het toppunt van een luxe tuin voor veel mensen is een zwembad in de tuin. Heel veel mensen hebben ook een jacuzzi die al dan niet opblaasbaar in de tuin neergezet kan worden. De meeste zwembaden voor buiten hebben chloortabletten om het water in een goede conditie te houden zodat je er in kunt zwemmen. Dan wil je je daarna wel graag douchen. Dat kan heel makkelijk in een buitendouche. Die kun je dus naast het zwembad realiseren. Spoel jezelf af en ga weer lekker zonnen. 

Muurtjes maken

Het is erg leuk om muurtjes in de tuin te maken. Dat zorgt voor de nodige sfeer. Deze kun je makkelijk maken door stapelblokken te gebruiken. Als jij het mooi vindt om een Japanse tuin te maken dan kun je bijvoorbeeld een Japans huisje in de tuin zetten, een aantal boeddhabeelden, een vijver met koikarpers en een heuveltje met gras erop. Dan ben je echt een beetje een minimalistisch landschap aan het maken. 

Een spa in je tuin

Steeds meer mensen hebben thuis de beschikking over een sauna en een spa. Je kunt deze realiseren in een blokhut. Online kun je hier veel informatie over vinden. Dit is echt weer zoiets dat overgewaaid is uit het noorden van Europa. Voor zo’n blokhut heb je natuurlijk wel de nodige ruimte nodig in je tuin. In sommige gevallen is het beter om de bouw van een dergelijke sauna uit te besteden aan experts 

Veel succes met het inrichten van jouw luxe tuin en geniet van het buitenzijn! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden