Badkamer ideeën

Onze partners

Koop online een leuk tienerbed

Wil je voor je tienerzoon of tienerdochter graag een leuk bed kopen? Misschien iets wat meer past bij hun leeftijd? Kijk dan op de website van Kinderkamerwebwinkel voor het volledige assortiment.

Ons advies voor een goed verhuisbedrijf

Een goed en professioneel verhuisbedrijf nodig? Kijk dan naar het verhuisbedrijf AA Verhuizers.

Systeemwanden van Maars Living Walls

Ben je op zoek naar prettige en mooie systeemwanden voor je werkplek? Zoek dan niet verder dan op de website van MaarsLivingWalls

schilderbedrijf Schulpzand te Amsterdam

Schulpzand is het beste schilderbedrijf in de regio Amsterdam en wij raden je aan om contact met ze op te nemen voor een schilderklus bij jou in de buurt.

CRM voor de bouw

Klusbedrijven, groot of klein, hebben ook belang bij het bijhouden van de contactgegevens van hun klanten. Gebruik daarvoor een CRM-systeem.

geef je badkamer een vintage look!

Probeer eens een andere look voor de badkamer. Bijvoorbeeld een vintage spiegel.

Wat is een slotenmaker?

Als je niet in je huis komt omdat bijvoorbeeld je sleutel stuk is, dan bel je een slotenmaker.

Slotenmakers met politiekeurmerk

Bij het inschakelen van een slotenmaker is het aan te raden om er één te kiezen met een Politiekeurmerk. Bij www.slotenmakeramsterdam.nl zit je altijd veilig.

Een andere aanrader voor in onze hoofdstad is 112slotenmakeramsterdam.nl.

Galmen in je woonkamer voorkomen

Grotere woningen, maar ook wat kleinere, legere woningen, hebben vaak te kampen met galmen. Je kunt galmen oplossen door je huis wat voller te zetten en bijvoorbeeld gordijnen te gebruiken. Als je echter liever een open woning met veel ruimte hebt, dan is een akoestisch plafond woonkamer van Acosorb-akoestiek.nl een goed idee.

Jacuzzi kopen

Een nieuwe jacuzzi kopen? Bekijk dan de website van sunspabenelux.nl voor een groot aanbod jacuzzi’s!

Industrieel & vintage

Industriële en vintage meubels doen het erg goed in de badkamer dit jaar. Ze zijn tijdloos en daardoor moeiteloos in te passen. Neem bijvoorbeeld een industriële kast om je spulletjes in op te bergen.

Hulp nodig met inrichten?

Op cncpt-a.com kan je contact opnemen met specialisten die gegarandeerd een mooi ontwerp voor je inrichting kunnen maken.

Vloeren leggen simpel gemaakt

De simpelste manier om een vloer te leggen is voor de hand liggend. Het tegel leveling systeem doet bijna al het werk voor je!

Zen in bad

Zit je lekker in bad en wil je naar buiten kunnen kijken door schone ramen? Dan kun je gebruik maken van gocleaning . Zij geven je een stralende look.

Beter isoleren thuis

Een lening voor vloerisolatie is eenvoudig af te sluiten. Bekijk de voorwaarden op de website van Leenattent.

Professionals

Aannemersbedrijf uit Den Haag heeft een team van ervaren professionals, die u kunnen helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw bouwprojecten.

Optimale privacy en controle met rolluiken

Zorg voor optimale privacy en controle over lichtinval met hoogwaardige rolluiken in de collectie van Sparkozijnen. Ontdek een assortiment aan kwaliteitsrolluiken die perfect passen bij verschillende ruimtes. Bezoek de website voor meer informatie over rolluiken.

Ervaar luxe in slaapcomfort met de m line boxspring

Gun uzelf de kwaliteit van de m line boxspring. Combineer innovatie met ultiem slaapgenot.

kunststof spuitgietbedrijf

Mattech: De Perslucht Specialist

MATTECH biedt een samensmelting van technische expertise en state-of-the-art producten. Als persluchtgigant hebben ze een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en innovatie. Van compressoren tot filters, ze leveren alles wat je nodig hebt voor optimale persluchtsystemen.

Ultiem Ontspannen in Jouw Eigen Jacuzzi

Waarom zou je alleen in een spa van een jacuzzi genieten als je er ook een in je eigen tuin kunt hebben? Bij Marozwembaden kun je een jacuzzi kopen die aan al je wensen voldoet. Maak van je buitenruimte een wellness paradijs.

Verduurzaam je huis

Je huis verduurzamen is tegenwoordig belangrijk. De gasprijzen stijgen door het plafond heen en daarom is het verstandig om zonnepanelen Amsterdam aan te schaffen.

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden