Badkamer ideeën

Haal het maximale uit de badkamer met onze tips

Geplaatst op

Voor velen is de badkamer de belangrijkste kamer van het huis. Een ruimte waar je helemaal op jezelf kan zijn en heerlijk kan genieten van een goed bad. Of het nu gaat om een stukje spa en wellness of een late avond met relaxmuziek. Daarom extra reden om te investeren in de badkamer. We hebben een aantal interieurtips op een rij gezet waardoor je extra luxe in huis haalt. Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor de meest optimale upgrades waar je het meest belang bij hebt.

Rolluik voor het badkamerraam

In een badkamer wil je natuurlijk complete privacy. Beschik je over badkamerramen? Dan kun je overwegen om rolluiken aan te schaffen. Het zorgt ervoor dat de ruimte volledig wordt afgesloten van buiten en houdt daarnaast ook de warmte binnen in de badkamer. Voor elk badkamerraam is een rolluik verkrijgbaar. Bekijk alle formaten bij de rolluikenfabriek. Daarnaast biedt een rolluik ook extra beveiliging. Lees je in betreft de voordelen en overweeg om eventueel voor het gehele huis rolluiken aan te schaffen. Bestel de elektrische variant zodat je de rolluiken kan bedienen met een simpele druk op de knop.

Badkuip of douche vervangen

Wat is de staat van jouw badkuip? We houden allemaal van een heerlijk avondje in bad. Maar hoe uitgebreider hoe beter natuurlijk. Het is daarom ook zeker niet verkeerd om veel te investeren in de kwaliteit van je badkuip. Daarnaast kun je uiteraard ook een douche persoon zijn. Een heerlijke stoomdouche met extra accessoires is natuurlijk ook ideaal. Ga in ieder geval voor het perfecte plaatje wat past bij jouw persoonlijke wensen.

Tegels en belichting

We raden aan om de interieurstijl van de badkamer goed te overwegen. Maak een keuze voor een tijdloze stijl, zo kun je het langst genieten. Bij een specifieke stijl heb je kans dat je dit na een tijdje beu wordt en alweer wil vernieuwen. Hou het dus simpel, rustgevend en tijdloos. Kies voor lichte kleurcombinaties die hier goed mee samengaan. Dit gaat ook goed met een dempende lichtcombinatie. Maak gebruik van sfeerverlichting in de vorm van dimmers. Geen budget voor? Ga dan voor een avondje vol met heerlijke sfeervolle geurkaarsen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden