Badkamer ideeën

Een extra kamer in huis? Dit kan je ermee doen!

Geplaatst op

Een extra kamer in je huis is een werkelijke luxe. Denk maar aan alle smalle appartementen en huizen in de binnenstad. Desondanks komt het voor in een nieuwbouwwoning dat je een extra kamer treft dan je in eerste instantie had bedacht. Dat is zeker geen ramp, maar nu is de vraag: wat ga je ermee doen? Ga je het een creatieve invulling geven of wordt het een handige kamer. We hebben de beste gedachten hierover voor je op een rijtje gezet.

Rustkamer

Een kamer om even helemaal tot rust te komen. Ideaal! Creëer je eigen rustkamer. Een kamer zonder enige afleidingen. Maak de kamer bijvoorbeeld volledig offline.  Geen computers, telefoontjes of iPads. Maar een kamer om in te rusten en door een mooi boek te lezen. Voorzie de kamer met een heerlijke relaxstoel en een landelijk dressoir met al je leesvoer. Gun jezelf dat momentje in de week of dagelijks om in de rustkamer de tijd te spenderen.

Extra badkamer

Of je nou zat bent om op je beurt te wachten met douchen of je wilt de waarde van je huis verhogen: een extra badkamer is ideaal wanneer je met meerdere mensen in huis woont. Een aparte badkamer voor de kinderen bijvoorbeeld. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een eigen badkamer aan hun huis hadden toegevoegd, een verhoogd gevoel van plezier hadden en eigenlijk vaker thuis wilden zijn.

Tweede woonkamer

Maak een tweede huiskamer, maar dan totaal gericht op maximaal 1 of 2 personen. Een tweede leefruimte waar je kan rusten of waar je afgezonderd aan je projectjes of hobby’s kan werken. Je kunt hier voor een volledig andere stijl gaan dan je gewoonlijke huiskamer. Ga voor een vernieuwd interieur en gebruik de ruimte om een stijl uit te proberen en te kijken welke interieurstijlen bij elkaar passen. Voor mensen die van verandering houden is dit ideaal om tussen deze leefruimtes af te wisselen. Zo lijkt het net of je op een tripje of bezoek bent in een tweede woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden