Badkamer ideeën

Een badkamer inrichten doe je zo!

Geplaatst op

Het inrichten van een badkamer is minstens zo belangrijk als het interieur van de woonkamer, je meest essentiële benodigdheden bevinden zich vaak hier. Vaak heb je een stuk minder ruimte in de badkamer en is het dus moeilijker om dit kamertje leuk in te richten. Hoe maak je van de badkamer toch nog een leuke ruimte waar je eigen stijl in terugkomt?

Een mooie badkamer is praktisch
Als je iets van jezelf terug wilt laten kom in je badkamer, moet je ervoor zorgen dat je genoeg ruimte overlaat voor versieringen. Als je een kleine badkamer hebt is het bijvoorbeeld beter om te kiezen voor een inloopdouche in plaats van een bad om zo ruimte te besparen. Bovendien is het belangrijk om wat loopruimte over te houden zodat het gebruik van de badkamer daadwerkelijk prettig is.

De stijl van de badkamer wordt ook gedeeltelijk bepaalt door de tegels en de vloer die is aangelegd. De kleur en het materiaal van de tegels maakt veel verschil in de sfeer die je badkamer zal uitstralen, dus houd hier goed rekening mee bij het inrichten! Uiteraard draait het niet alleen om stijl, maar is het ook belangrijk dat de tegels goed beschut zijn tegen vochtigheid. Neem daarom tegels van goede kwaliteit en ga niet alleen af op het uiterlijk.

Een kleine badkamer leuk inrichten met een foto in glas
Een kleine badkamer wil niet meteen zeggen dat je geen mogelijkheid hebt om de ruimte leuk in te richten. Door kleine details toe te voegen aan je badkamer kun je een compleet andere sfeer aan je badkamer geven. In veel woningen zie je vaak terug dat mensen veel persoonlijke items in de badkamer hebben geplaatst zoals foto’s en kalenders. Als je ook graag foto’s in je badkamer hangt, is het een leuk idee om te kiezen voor een foto in glas! Niet alleen ziet een foto in glas er mooi uit, het is daarbij ook erg praktisch. Door de glaslaag kan de foto niet nat worden en past het daarom perfect in een badkamer! Met een foto in glas loop je geen risico dat de foto verkreukeld of verpest wordt en kun je zo toch nog leuke accessoires toevoegen aan je badkamer. Een leuke combinatie met een foto in glas zijn kaarsjes, zo geef je je badkamer een echte romantische look.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden