Badkamer ideeën

Badkamer trends

Badkamer trends

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in het huis en heeft de laatste jaren een grote transformatie ondergaan. Van functionele ruimte tot spa-achtige oase, zijn er veel badkamertrends die steeds populairder worden. In deze blog bespreken we enkele van de nieuwste trends op het gebied van badkamers, de gemiddelde kosten van een badkamer inclusief installatie en de voordelen van een complete badkamer.

  • Natuurlijke materialen: Een van de belangrijkste badkamertrends van dit moment is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, steen en marmer. Deze materialen geven de badkamer een warme en organische uitstraling en zijn bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
  • Minimalisme: Een andere trend die steeds populairder wordt, is minimalisme. Strakke lijnen, lichte kleuren en weinig decoraties creëren een rustige en kalme sfeer in de badkamer.
  • Slimme technologie: Slimme technologieën, zoals geautomatiseerde douchesystemen, spiegels met touchscreen en programmeerbare thermostaten, worden steeds meer toegepast in de badkamer. Deze technologieën zorgen voor meer comfort en gemak in de badkamer.
  • Kleur: Hoewel witte en neutrale badkamers altijd populair zijn geweest, zien we steeds meer kleurrijke badkamers. Bijvoorbeeld, een accentmuur in een felle kleur of kleurrijke tegels kunnen zorgen voor een vrolijke en opvallende uitstraling.

Gemiddelde kosten badkamer

Als je van plan bent om een nieuwe badkamer te laten installeren, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. De gemiddelde kosten van een badkamer inclusief installatie variëren tussen de €5.000 en €15.000, afhankelijk van de grootte van de badkamer en het gekozen materiaal. De kosten kunnen verder oplopen als je kiest voor extra luxe zoals een inloopdouche, een bubbelbad, een sauna of een stoomcabine.

Complete badkamer

Een complete badkamer is een pakket waarin alle benodigde onderdelen voor de badkamer worden geleverd en geïnstalleerd. Dit kan een goede optie zijn als je geen tijd hebt om alle onderdelen afzonderlijk te kopen en te installeren. Bovendien zijn complete badkamers vaak goedkoper dan het kopen van alle onderdelen afzonderlijk. Bij de aanschaf van een complete badkamer hoef je je geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende leveranciers en installateurs. Je hebt één contactpersoon die de complete badkamer voor je installeert.

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden