Badkamer ideeën

3 uiterst bijzondere suggesties voor een vloer in je badkamer

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een nieuwe soort vloer voor in je badkamer? Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen als je een fijne maar tevens een mooie vloer wil hebben. In dit artikel willen we met genoegen verschillende van deze tips aanvragen. Hopelijk kun je op basis van onze gedachten en voorstellen een degelijke beslissing maken. 

Een tegelvloer

Één van de meest typerende soort vloeren in een badkamer zijn meestal de tegelvloeren. Dit heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de oude Grieken. Potentieel zelfs verder terug! Tegelvloeren zijn regelmatig voorzien van een bepaalde coating waardoor ze waterafstotend en tevens vuilafstotend zijn. Dat is wel zo fijn, zeker aangezien er in een badkamer zo nu en dan wel eens wat nat wordt! Een vermakelijke tip die we je met genoegen willen doen als het gaat om het kiezen van een mooie tegelvloer, is om mogelijk wat meer te werken met een aantal mozaïeken in locatie van de typische recht toe, recht aan vloertegels.

Een gietvloer

Wil je met genoegen een badkamer hebben waarbij er gering naden zijn? Het kan voor een hoop mensen immers heel onaangenaam zijn om een vloer schoon en droog te repareren als deze een hoop naden heeft. Daarom willen wij adviseren om een gietvloer te overwegen. Een gietvloer heeft een aantal pluspunten, waaronder dat het waterafstotend is en naadloos is. Op die manier kun je je vloer mooi en schoon houden zonder al te een hoop werk en ruimte hebben!

Een PVC vloer

PVC vloeren zijn de laatste paar jaren razend bewonderd een van de redenen hiervoor is dat je de vloeren met nagenoeg iedere gewenste print kunt laten opleveren. Als je een bijzondere badkamer hebt, en je wil hier met genoegen een bijzondere vloer bij hebben, dan zijn doorgaans de standaard vloeren onvoldoende. Kies daarom voor een pvc vloer, maar let op dat deze geen naden heeft. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden