Badkamer ideeën

3 leuke en bijzondere ideeën voor een vloer in je badkamer

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een nieuwe soort vloer voor in je badkamer? Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen wanneer je een prettige maar ook een mooie vloer wil hebben. In deze blog willen we graag een aantal van deze suggesties aanvragen. Hopelijk kun je op basis van onze ideeën en voorstellen een goede keuze maken. 

Een tegelvloer

Één van de meest typerende soort vloeren in een badkamer zijn doorgaans de tegelvloeren. Dit heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de oude Grieken. Mogelijk zelfs verder terug! Tegelvloeren zijn vaak voorzien van een zekere coating waardoor ze waterafstotend en ook vuilafstotend zijn. Dat is wel zo prettig, zeker aangezien er in een badkamer zo nu en dan wel eens wat nat wordt! Een leuke suggestie die we je graag willen doen wanneer het gaat om het kiezen van een mooie tegelvloer, is om misschien wat meer te werken met verschillende mozaïeken in plaats van de typische recht toe, recht aan vloertegels.

Een gietvloer

Wil je graag een badkamer hebben waarbij er weinig naden zijn? Het kan voor veel mensen namelijk heel vervelend zijn om een vloer schoon en droog te maken wanneer deze veel naden heeft. Daarom willen wij adviseren om een gietvloer te overwegen. Een gietvloer heeft verschillende voordelen, waaronder dat het waterafstotend is en naadloos is. Op die manier kun je je vloer mooi en schoon houden zonder al te veel werk en ruimte hebben!

Een PVC vloer

PVC vloeren zijn de laatste paar jaren razend populair een van de redenen hiervoor is dat je de vloeren met nagenoeg elke gewenste print kunt laten opleveren. Als je een bijzondere badkamer hebt, en je wil hier graag een bijzondere vloer bij hebben, dan zijn meestal de standaard vloeren onvoldoende. Kies daarom voor een pvc-vloer, maar let op dat deze geen naden heeft. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag ideeën op doen voor je badkamer. Lees dan snel de blog op onze site.

Contactgegevens

Via info @ badkamer-ideeen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden