Warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT * FROM variable in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\database.mysql.inc on line 135
Een badkamer van Ikea; de mogelijkheden | Drupal

Een badkamer van Ikea; de mogelijkheden

  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE variable SET value = 'a:19:{i:0;i:125;i:1;i:63;i:2;i:62;i:3;i:61;i:4;i:59;i:5;i:31;i:6;i:30;i:7;i:29;i:8;i:24;i:9;i:21;i:10;i:15;i:11;i:14;i:12;i:11;i:13;i:7;i:14;i:6;i:15;i:5;i:16;i:3;i:17;i:2;i:18;i:1;}' WHERE name = 'menu_masks' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 612.
  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE variable SET value = 'a:0:{}' WHERE name = 'menu_expanded' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 612.
  • user warning: Table '.\ideebadkamer\variable' is marked as crashed and should be repaired query: DELETE FROM variable WHERE name = 'menu_rebuild_needed' in C:\domains\badkamer-ideeen.nl\wwwroot\includes\bootstrap.inc on line 637.

Ikea is een groot woonwarenhuis met vestigingen door het hele land, dat een uitgebreid assortiment aan woonartikelen heeft.

 

Een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding en een zeer ruim aanbod van woonartikelen en accessoires zijn kenmerkend voor dit Zweedse bedrijf. De prijzen zijn laag en kunnen ook laag worden gehouden door de grote aantallen die men verkoopt en de zelfwerkzaamheid van de klant. Deze zelfwerkzaamheid vindt men terug in de warenhuizen, maar ook in het feit dat het principe van zelf monteren centraal staat. Service op diverse gebieden komt men bij Ikea echter evengoed tegen, bijvoorbeeld in de vorm van medewerkers die overal in de winkel aanwezig zijn en daarnaast een grote verkoopoppervlakte met voldoende wooninspiratie en slimme oplossingen voor bijvoorbeeld kleine ruimtes. In dit artikel kunt u meer lezen over diverse aspecten van het kopen van een badkamer bij Ikea.

Badkamer kopen bij Ikea
Ikea is een woonwarenhuis waar ook badkamers met toebehoren kunnen worden aangeschaft. Overigens verkoopt Ikea geen sanitair als bad, douche en toilet, maar wel wasbakken en alle mogelijke accessoires en badkamermeubilair. Het motto van Ikea is, dat iedereen in staat moet worden gesteld om voor niet te veel geld en in weinig tijd zijn droombadkamer te kunnen verwezenlijken. De relatief lage prijsstelling in combinatie met een goede kwaliteit, is standaard aanwezig bij Ikea. Om in weinig tijd een droombadkamer in huis te hebben, heeft Ikea voor de klant hulpmiddelen ontworpen.

Hulpmiddelen van idee tot en met montage
Door gebruik te maken van de hulpmiddelen die Ikea biedt om zelf een badkamer samen te stellen, kan men al tijd en geld besparend zijn droombadkamer verwezenlijken. Een groot deel van de voorbereiding kan men doen door alleen maar gebruik te maken van de website van Ikea.
· Ikea biedt op de website een ontwerpprogramma aan, waarmee men zijn badkamer kan ontwerpen.
o Centraal staan de gedachtes: mooi en slim, het vinden van de eigen stijl en omdat niet ieder huishouden hetzelfde is zal daardoor ook iedere badkamer anders zijn.
o Naast de keuze om geheel vanaf nul een badkamer te ontwerpen, biedt Ikea een aantal basisontwerpen van modelbadkamers die gebaseerd zijn op de gezinssamenstelling en een bepaalde sfeer. Op basis hiervan kan men dan zelf verder ontwerpen.
o Bij gezinssamenstelling wordt de indeling single, stelletje en gezin gehanteerd en bij sfeer kan men denken aan concepten als Zen, buitenleven, designer spa en wasruimte.
o In het ontwerpprogramma zijn alle te kiezen badkamerelementen om in het ontwerp toe te passen, al opgenomen.
o Wanneer men de badkamer geheel ontworpen heeft, volgt hieruit automatisch een boodschappenlijstje met prijzenoverzicht.
· Houdt wel in uw achterhoofd dat u het sanitair nog additioneel moet aanschaffen en dat dit ook geïnstalleerd moet worden.
· Ikea geeft in de warenhuizen en via internet inspirerende voorbeelden van badkamers en onderdelen daarvan.
· Normaliter zijn nagenoeg alle elementen die men nodig heeft om de gewenste badkamer samen te stellen, direct leverbaar.
· Ikea verkoopt naast het basismeubilair erg veel kleinere items om persoonlijke details aan te brengen zoals verlichting en accessoires, die de badkamer naast¨persoonlijk ook uniek maken.
· Als de badkamer ontworpen is, dan is het tijd om te kiezen uit het servicepakket dat met name montage, financiering en transport betreft. Hierbij gaat Ikea er wederom van uit dat de klant eigen baas is en zelf bepaalt wat hij zelf wil en kan doen en voor welke services hij gebruik van Ikea wenst te maken. Ikea biedt services variërend van financiering tot aflevering en bemiddeling bij montage en er zijn geen verborgen kosten.